Home Contact Boeken Inloggen
Zoeken

Onderzoek aanvragen

MGlab&Advies verzorgt ontlastingsanalyses gericht op de diagnostiek van darmklachten. Het laboratorium biedt tevens verschillende analysepakketten. In veel gevallen kan na uitvoeren van een test de oorzaak van klachten worden achterhaalt en een diagnose worden gesteld.

Aanmelden bij MGlab&Advies uitslagen en begeleiding
Artsen, therapeuten en diëtisten zijn welkom testen aan te vragen bij MGlab&Advies. Het laboratorium is niet streekgebonden. Bij inschrijving ontvangt u verzendpakketten, aanvraagformulieren (zie hieronder een voorbeeld van het aanvraagformulier) en inlogcodes voor het beveiligde deel van de website MGlab&Advies. Hier kunt u ook uitslagen van de testen vinden. Op aanvraag kunnen de uitslagen ook per post of fax naar u worden verzonden.

De testuitslagen zijn gekoppeld aan de omschrijving van de verschillende analyses en de adviezen. Het analysepakket, de berekening van de kosten en het aanvraagformulier kunnen telefonisch worden toegelicht. De medisch adviseur is beschikbaar om het analysepakket of individuele uitslagen te bespreken. Het is ook mogelijk een afspraak te maken met de medisch adviseur.

Technieken van MGlab&Advies
MGlab&Advies is gespecialiseerd in fecesdiagnostiek. MGlab&Advies maakt gebruik van kweekmethoden en verschillende DNA-technieken, de PCR voor de parasitologie en FISH voor anaerobe bacteriën. Ook worden immunologische testen gebruikt.