MGLAB&ADVIES B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ontlastingsonderzoek voor mensen met (chronische) darmklachten. In veel gevallen is het mogelijk met behulp van ons analyse-aanbod de oorzaak van de darmklachten van de client te achterhalen.

Zorgverleners Aanmelden als zorgverlener

INSCHRIJVEN BIJ MGLAB&ADVIES

Ik ben een zorgverlener en ik wil een account aanmaken

U kunt laboratoriumonderzoeken aanvragen bij MGlab&Advies na het aanmaken van een account. Met het invullen van de praktijkgegevens en de druk op de knop ‘verzend gegevens’, bent u geregistreerd als zorgverlener bij ons laboratorium. Na het ontvangen van de inloggegevens via een beveiligde e-mail (via Zivver) kunt u op uw persoonlijke pagina de status volgen van de aanvragen en de uitslagen van uw cliënten inzien. Daarnaast heeft u toegang tot achtergrondinformatie en adviezen ter ondersteuning van de interpretatie van de testen. 

Vragen?
Heeft u vragen over het aanmelden of de procedure voor het aanvragen van analyses, neem dan graag per e-mail of telefonisch contact op en wij helpen u graag verder. Wilt u zich uit ons bestand uitschrijven? Ook dan kunt u bellen of een e-mail sturen en zorgen wij voor uw uitschrijving.

 Vul uw gegevens in

 Ontvang inloggegevens 

 Krijg toegang tot uw account

 Vraag laboratoriumonderzoek aan

 Bekijk de uitslagen

 Lees de adviezen en achtergronden

 Vragen? Bel of e-mail ons

 

Open het aanmeldformulier >>